Ankara Aldatma Kabiliyeti Hizmeti

Grafoloji İmza İncelemesi Ne Kadar Sürer?

Grafoloji İmza İncelemesi Ne Kadar Sürer?

                Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer sorusu yazı ve imza incelemesi yaptırmak isteyen kişilerce sıklıkla merak edilen konuların başında gelmektedir. Kişiler mağdur oldukları davaları için adaletin hızlı ve doğru bir şekilde yerini bulmasına yönelik yasaların kendilerine vermiş olduğu haklardan faydalanarak bir takım arayışlar içinde bulunmaktadırlar.

Ceza Muhakemeleri Kanunun 67. Maddesinin 6. Fıkrasının mağdur olan kişilere vermiş olduğu bir hakkın kullanımı olarak resmi belge veya özel bir belge üzerinde kendilerine ait olmayan yazı ve imzadan dolayı mağdur olanlar uzman mütalaası almak için Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer şeklinde bir arama yaptırmaktadırlar.


Grafoloji İmza İncelemesini Kim Yapar?

Grafoloji imza incelemesi alanında uzman olan kişilerce yapılmaktadır. Burada önemli olan husus alanında uzman kişi kimdir? Alanında uzman olan kişi devletin resmi kurumlarınca yetkilendirilmiş ve ellerinde uzmanlık belgesi olan kişilerdir. Bunun dışında ben imza incelemesi yapıyorum diyen kişilere çok fazla itibar edilmemesi gerekmektedir. Aksi takdirde uzman olmayan kişilerin vereceği yanlış veya eksik bilgi mağduriyetinize fazladan mağduriyet verebilir.

Ayrıca, yukarıda belirtmiş olduğum Ceza Muhakemeleri Kanunun 67. Maddesinin 6. Fıkrasını tekrar hatırlatmak amacıyla bildirmek isterim. Söz konusu yasal hakkınız şu şekilde güvence altına alınmıştır.

Cumhuriyet savcısı, katılan, vekili, şüpheli veya sanık, müdafii veya kanunî temsilci, yargılama konusu olayla ilgili olarak veya bilirkişi raporunun hazırlanmasında değerlendirilmek üzere ya da bilirkişi raporu hakkında, uzmanından bilimsel mütalaa alabilirler. Sadece bu nedenle ayrıca süre istenemez.

Söz konusu kanun hükmü gereği şu kişiler bilimsel mütalaa raporu alabilirler:

-          Cumhuriyet savcısı,

-          Katılan,

-          Vekili,

-          Şüpheli veya sanık,

-          Müdafii veya kanunî temsilcisi.

Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer sorusu kanunda belirtilen şekli ile mahkemeye sunmak için ayrıca bir süre talep edilmemektedir.

Grafoloji İmza İnceleme Prosedürü Nasıl İşlemektedir?


Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer sorusu imza inceleme prosedürü ile doğru orantılı olarak değişmektedir. Ancak temelde yaklaşık olarak bir imzanın inceleme süresi 5-7 iş günü sürebilmektedir. Bu süre bazı vakalarda kısalabileceği gibi bazı vakalarda uzayabilmektedir. Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer ile ilgili detaylı ve doğru bilgiyi uzman ile yapacağınız görüşme neticesinde tam olarak belirlenebilmektedir.

Grafoloji imza incelemesi ne kadar sürer konusu ve grafoloji imza incelemesi ile ilgili merak ettiğiniz detaylı bilgiler için https://www.kriminaluzmanlari.com/blog/kriminal-imza-incelemesine-itiraz adresimizden veya https://www.kriminaluzmanlari.com/kriminal-imza-incelemesi adresimizden öğrenebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN

Formu Doldurup Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Awesome Image

About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts off the system and

Get Consultation

Contact Us